Publikinformation inför damernas seriepremiär

Publicerad 04 juni 2021 i Dam,Nyheter

Regeringen har gett klartecken att från och med den 1 juni spela matcher inför maximalt 500 åskådare med sittande publik. Lördagen den 5 juni klockan 14:00 går våra damer in i division 3 med premiärmatch hemma på Malmö Stadion mot Lunds BK. Här följer publikinformation inför matchen.

Malin Gunnarsson i genrepet mot FC Staffanstorp på Malmö Stadion tidigare i veckan.

Hur kan jag se matchen?
Då restriktioner råder som följd av den pågående coronapandemin tillåts maximalt 500 sittande åskådare. Tidsfristen att köpa årskort gällde t.o.m. 3 juni och därefter får medlemmar möjlighet att köpa kvarvarande biljetter. Om det återstår biljetter på matchdagen kommer de att släppas upp till allmänheten.

Varje besökare oavsett ålder måste uppvisa giltig matchbiljett. Malmö FF understryker vikten av att alla besökare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Malmö FF sänder matchen via vår playtjänst MFF Play Premium. Med abonnemang för 99 kr/mån får du ta del av allt innehåll, men du kan också köpa matchen separat för 39 kr. Matchen sänds via en AI-kamera, med kommentator.

Insläpp
Insläppet sker vid den sydöstra rampen på Malmö Stadion, mitt emot ingång A på Eleda Stadion.

Vid entrén visar man upp sitt fysiska eller digitala årskort eller sin biljett (mobilbiljett i AXS eller utskriven biljett) och blir då tilldelad en numrerad plats på Malmö Stadion på södra läktarens nedre eller övre etage. Övre etage är bäst lämpat för dig som vill bidra med sång, banderoller och flaggor.

Malmö Stadion öppnar en timme innan avspark.

Toaletter finns i anslutning till sektionen.

Ladda upp på Erics innan matchen
Inför seriepremiären på Malmö Stadion öppnar Erics upp sin uteservering och MFF Support spelar musik. Från klockan 12:00 finns möjlighet att komma i matchstämning med mat och dryck, eller en fika. Se matchmenyn här.

Förboka bord till zoran.manevski@mff.se eller på telefon 0735122970.

Kiosker i Supporterhusets regi
Supporterhusets omtalade korv kommer att finnas till försäljning på varje dammatch på hemmaplan. Under hela seriespelet kommer Supporterhuset att rodda kioskerna på Malmö Stadion. Veganska alternativ finns. Betala gärna med Swish men även kort och kontanter accepteras.

Vad ska jag tänka på under besöket på matchen?
För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

• Gå inte på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk. I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på.
• Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
• Håll ett tydligt avstånd till varandra i kön.
• Värna om personalens arbetsmiljö och tänk på att hålla social distansering.
• Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.
• Följ och respektera de avspärrningar som finns i och utanför arenan.
• Var noggrann med handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten. Handsprit kommer att finnas på arenan.
• Hosta eller nys i armvecket.
• Undvik handskakningar och omfamningar.
• Hemgång efter matchslut sker enligt arrangörens anvisningar för att undvika folksamlingar/trängsel.
• Följ alltid arrangörens anvisningar gällande arrangemanget.

huvudpartners

officiella partners