Publikinformation inför damernas hemmapremiär

Publicerad 11 april 2024 i Dam,Nyheter

Välkommen till hemmapremiären i Elitettan! Här finner ni all publikinformation inför lördagens premiär på Eleda Stadion.

Malmö FF – Umeå IK
Lördag 13 april 14.00
Eleda Stadion

Biljetter

Du köper dina biljetter till matchen här. Biljettluckorna på Eleda Stadion kommer vara öppna på matchdag från 12.00.

FÖRBUD MOT VÄSKOR OCH PÅSAR

Till följd av beslut från Polismyndigheten är det förbjudet att ta in väskor eller påsar på matchen. Förbudet gäller oavsett storlek eller material. Undantag får göras av medicinska skäl, samt för dig som har behov av skötväska för små barn. Dessa väskor kommer att kontrolleras noggrant vid inpassering och får inte innehålla annat än det nödvändiga

Det finns inte några förvaringsmöjligheter för väskor på Eleda Stadion.

Tillsammans med Redlocker kommer utvalda toaletter på Eleda Stadion vara försedda med mensskydd. Håll utkik efter Redlockers märkning på toalettdörrarna eller de röda skåpen. Blöjor finns tillgängliga i utvalda kiosker.

Insläpp

Insläppet till arenan öppnar 12.30 och sker via ingång A och L samt 51 för rullstolar. Kom i god tid så att du hinner stötta laget på uppvärmningen!

Familjeaktiviteter

Det kommer finnas flera aktiviteter att göra inför matchstart. Mellan sektion A och L kommer det finnas en hoppborg, ansiktsmålning och möjlighet att göra sin egen flagga. Brandkåren kommer vara på plats med en brandbil och visa upp sig (under förutsättningen att de inte får ett larm).

Kort efter slutsignal kommer hela laget komma tillbaka in på planen för att skriva autografer. Autografsigneringen görs i det nordvästra hörnet och kommer vara tillgängligt för alla.

Tröjutdelning innan avspark

Rebecka Holm och Elin Björklund har passerat 100 spelade matcher i Malmö FF. Det kommer uppmärksammas inför avspark då spelarna kommer få ta emot blommor och tröjor med siffran 100 på ryggen.

Manifestation mot rasismer

I halvtidspausen kommer Malmö FF tillsammans med grundskolefotboll mot rasismer genomföra en manifestation på innerplan.

Mat och Dryck

Erics Bar & Restaurang slår upp portarna klockan 12:00 och stänger vid matchstart.

Förfest från 12:30 i den nordöstra baren på Ståplatstorget för alla med biljett.

Supporterhuset grillar korv mellan ingång A och L innan matchen.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på arenan.

Besök MFF Shopen

MFF Shopen håller öppet som vanligt mellan 11.00–15.00.

huvudpartners

officiella partners