Publikinformation inför cupfinalen

Publicerad 30 april 2024 i Nyheter

Dags för final i Svenska cupen! Här är det du som MFF-supporter behöver veta inför matchen.

Matchfakta

Malmö FF – Djurgårdens IF
Onsdag 1 maj 14:00
Eleda Stadion

Biljetter

Biljetterna till matchen är slutsålda.

Matchbiljett krävs

Eftersom det är Svenska Fotbollförbundet som arrangerar matchen är årskort inte giltiga i entrén. Du som har biljett har inte per automatik tillgång till din ordinarie årskortsplats. Kontrollera din plats och entré på matchbiljetten.

FÖRBUD MOT VÄSKOR OCH PÅSAR

Till följd av beslut från Polismyndigheten är det förbjudet att ta in väskor eller påsar på matchen. Förbudet gäller oavsett storlek eller material. Undantag får göras av medicinska skäl, samt för dig som har behov av skötväska för små barn. Dessa väskor kommer att kontrolleras noggrant vid inpassering och får inte innehålla annat än det nödvändiga.

Det finns inte några förvaringsmöjligheter för väskor på Eleda Stadion.

Kom i god tid till insläppet

Entréerna till samtliga sektioner öppnar klockan 12:00. Eftersom alla besökare i samtliga entréer kommer att visiteras tar insläppet längre tid än vanligt. Se till att vara på plats så tidigt som möjligt för att kunna stötta laget redan från uppvärmningen och för att inte riskera att missa något av matchen.

Avspärrningar kring eleda stadion

Eftersom bortasupportrar har tillgång till en stor del av södra halvan av Eleda Stadion kommer det att finnas omfattande avspärrningar runt Eleda Stadion. Ta dig till insläppet norrifrån för att slippa långa omvägar runt arenan. Om du ställer din bil i parkeringshuset på Eric Perssons väg måste du promenera upp längs gatan till Kulan för att komma in på arenaområdet. Vi rekommenderar dock annat färdmedel, så som gång, kollektivtrafik eller cykel till matchen.

Stötta laget från läktarplats

Tillsammans ska vi göra allt för att säkra vår 16:e cuptitel. Stötta laget och bidra till stämningen från din plats på läktaren både under och efter matchen.

Läs en uppmaning från supportrarna på @norralaktarenmalmo här

MAT OCH DRYCK

Förfest med MFF Support med DJ Josefa Berg från 12:00 på Ståplatstorget. Endast för dig som har biljett till ståplats.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på hela arenan.

Erics Bar & Restaurang öppnar klockan 11:00 och håller öppet fram till matchstart. Därefter kommer lokalen att användas av SvFF för funktionärer och maskotar.

Till den här matchen är Hörnan inte tillgänglig till följd av avspärrningar.

Nät framför klacksektionerna

Inför varje match gör Polisen en tillståndsprövning där det kan ställas krav på särskilda säkerhetsåtgärder. Efter beslut från Polisen kommer det att finnas nät framför båda klacksektionerna under onsdagens match.

BESÖK MFF SHOPEN

MFF Shopen håller öppet innan och efter matchen. Vi kommer att möjliggöra uthämtning av köpta varor efter matchen, om du vill handla något du inte kan ta med dig in på läktaren innan. Välkommen in!

huvudpartners

officiella partners