Publikinfo: Union Saint-Gilloise borta

Publicerad 14 september 2022 i Herr,Nyheter

Här kommer det som är viktigt att veta för dig som ska se bortamatchen mot Union Saint-Gilloise på plats i Leuven.

Den Dress Stadium, Leuven

Union Saint-Gilloise – Malmö FF torsdag 15 september 21:00
Den Dreef Stadium, Leuven

BILJETTER OCH INSLÄPP

Inför matchen kommer utlämning av biljetter att ske på samlingsplatsen från klockan 18.00 av SLO Pierre Nordberg. Insläppet till arenan öppnar en timme innan match. Bortasektionen når ni genom att gå in genom ingång A. 

KIOSKER

Det kommer att finnas kiosker med försäljning av mat och dryck, inklusive starköl, på arenan. Kortbetalning fungerar på arenan.

SAMLINGSPLATS

Samlingsplats inför matchen är på torget Oude Markt, Leuven. Det finns flertalet restauranger och barer på torget och är ca 15-20 minuters gångavstånd från samlingsplatsen till matcharenan. Observera att vissa barer och resten restauranger inte tar emot betalning med kort.

Följ @SLOMalmoFF på Twitter för uppdatering.

FLAGGOR OCH BANDEROLLER

Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, är dessa tillåtna. Tvåpinnsflaggor och flaggpinnar över en meter är dock inte tillåtet.

MITT MFF

Vid alla europeiska matcher görs en utvärdering om närvaro på den aktuella matchen som kommer att generera poäng i Mitt MFF. Förutsättningarna, såväl logiskt som praktiskt, gör det möjligt att generera 30 poäng vid närvaro.

KONTAKT

Om du behöver komma i kontakt med oss, ring eller sms:a SLO Pierre Nordberg på 0702-19 37 43. Följ @SLOMalmoFF på Twitter för viktiga uppdateringar.

huvudpartners

officiella partners