Publikinfo inför söndagens cupmatch

Publicerad 01 mars 2024 i Herr,Nyheter

Välkommen till Eleda Stadion för den avgörande cupmatchen mot Varbergs BoIS! Här är det du behöver veta inför ditt besök.

Malmö FF – Varbergs BoIS
Söndag 3 mars 13:00
Eleda Stadion

BILJETT

Du köper enklast din biljett på mff.ebiljett.nu. Det kommer också att vara öppet i biljettluckorna på Eleda Stadion från klockan 11:00 på matchdagen.

Observera att du behöver matchbiljett. Årskort gäller inte för inträde.

INSLÄPP

Insläppet till samtliga sektioner öppnar klockan 11:30. Den här gången är det dessutom förfest med MFF Support på Ståplatstorget innan matchen!

FÖRBUD MOT VÄSKOR OCH PÅSAR

Till följd av beslut från Polismyndigheten är det förbjudet att ta in väskor eller påsar på matchen. Förbudet gäller oavsett storlek eller material. Undantag får göras av medicinska skäl, samt för dig som har behov av skötväska för små barn. Dessa väskor kommer att kontrolleras noggrant vid inpassering och får inte innehålla annat än det nödvändiga.

Det finns inte några förvaringsmöjligheter för väskor på Eleda Stadion.

KIOSKER OCH SERVERING

Serveringen på Ståplatstorget är öppen och det finns kiosker i anslutning till samtliga sektioner runt om Eleda Stadion. Erics håller öppet från klockan 11:00 till matchstart.

Och ingen cupmatch utan grillad korv – Supporterhuset är på plats med grillen utanför Erics!

Hörnan öppnar först till allsvenska hemmapremiären.

BESÖK MFF SHOPEN

MFF Shopen håller öppet innan och efter matchen. Vi kommer att möjliggöra uthämtning av köpta varor efter matchen, om du vill handla något du inte kan ta med dig in på läktaren. Välkommen in!

AVSPÄRRNINGAR

Till följd av ombyggnationen av bortaläktaren är entréerna F och H avspärrade. Använd i stället entré 35 eller entré Södra Små 45.

* Ingång G kommer vara öppen för bortasupportrar.

MITT MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. Från och med dagen efter match kan du gå in och registrera din biljett. Årskortsinnehavare som köpt biljett behöver också gå in och registrera sin biljett manuellt.

huvudpartners

officiella partners