Pontus Jansson skriver A-lagskontrakt

Publicerad 10 augusti 2009

Pontus Jansson tar klivet från U-truppen och skriver A-lagskontrakt.

Malmö FF och den 18-årige anfallaren Pontus Jansson har kommit överens om ett kontrakt till och med 2014. Pontus, kom till Malmö FF 2007 från Arlövs BI, har redan hunnit med att göra A-lagsdebut och det är bara en tidsfråga innan han även gör allsvensk debut.

Idag for han med U-19 landslaget för match mot Finland och skickar en hälsning från bussen från flyget:

– Jag är oerhört glad och tacksam för att jag får den här chansen. Det är lite av en dröm som går i uppfyllelse, men det gäller att jag inte slappnar av nu. Jag hoppas ju att få spela också så småningom.

Pontus får tröja nummer 15 och apropå landslagsspelet säger han så här:

– Vi är några stycken från MFF. Jag, Dejan och Muamet. Jag har varit med i från början i det här laget, nästan tre år, och känner mig nästan som en pappa för laget (skratt). 

Hemsidan önskar Pontus lycka till väl som A-lagsspelare som i landskampen.