Nystart för MFF:s tjejfotboll – bli en del av laget!

Publicerad 23 mars 2018 i Nyheter

Nu startar vi upp en tjejgrupp i MFF:s Fotbollsskola. Vi söker efter flickor 6-9 år som är nyfikna på att börja spela fotboll – men framför allt ha kul och träffa kompisar!

Fotbollen är världens roligaste leksak och när vi träffas på träningarna hjälper våra duktiga tränare alla barn att lära känna den bättre. Men det bästa är allt runtomkring. Alla behöver känna gemenskap och glädje. Och när vi rör på oss mår vi bra och hänger med bättre i skolan.

Till våren startar vi en tjejgrupp i vår Fotbollsskola för alla flickor mellan 6-9 år som vill ha en kul aktivitet två dagar i veckan. Vi ska först och främst ha många roliga stunder tillsammans. Men med tiden vill vi också spela matcher och bilda lag i stigande åldersgrupper för alla som vill fortsätta spela fotboll i den himmelsblå tröjan.

Vi ses på Fotbollsskolan!

Ålder: Tjejer 6-9 år (födda 2009-2012).
Plats: Kombihallen, Stadionområdet.
Träningsperiod: Två gånger i veckan, början av maj till oktober med uppehåll under sommaren.
Anmälan: Mellan 3-28 april i MFF Shopen på Stadion (öppet vardagar 10-18 och lördagar 10-15).
Avgift: 1500 kronor (träningskläder, gympapåse, vattenflaska och två matchbiljetter ingår).

För föräldrar
Träningarna håller på i en timme och hålls klockan 17-18 eller 18-19. Fullständigt schema meddelas innan träningsstart. I Kombihallen på Stadionområdet finns både läktare med sittplats och kiosk för dig som följer träningen vid sidan av. Närheten till Coop och Mobilia gör det också smidigt att kombinera träningen med andra ärenden.

huvudpartners

officiella partners