Nu öppnar vi Södra små

Publicerad 26 augusti 2022 i Herr,Nyheter

I söndagens allsvenska match lanserar Malmö FF familjekonceptet Södra små – en uppdatering för våra yngsta supportrar på sektion 40, 41 och 42.

Malmö FF är en inkluderande förening och Eleda Stadion är plats där vi vill att alla ska trivas. Vårt mål är att bli ännu öppnare och mer tillgängligt för alla, därför lanserar vi nu konceptet Södra små för våra allra yngsta supportrar – barn upp till 10 år.

– Vi vill skapa en plats som ger liknande känslor hos barn som MFF gör för sina vuxna supportrar, en plats där både föräldrar och barn kan känna sig välkomna och trivas tillsammans, med extra fokus på de yngsta MFF:arna, säger Anna Nordström Carlsson, marknadschef på Malmö FF.

Konceptet innebär att familjeläktaren uppdateras och såväl läktare som entré, gångar och kioskutbud kommer successivt förnyas och göras mer barnvänligt.

I samband med matchen mot Kalmar FF kommer även MFF-vimplar att delas ut på sektionen.

– Detta är en möjlighet för de yngre att komma in i MFF-familjen. Första steget är att förbättra miljön på familjeläktaren, att göra den mer lekfull och trevlig. På sikt vill vi utveckla det digitalt med en plattform där man kan ta del av MFF-innehåll både innan och efter matcherna, säger Anna Nordström Carlsson.

huvudpartners

officiella partners