Om MFF Play Premium

Publicerad 09 april 2021 i Nyheter

MFF Play Premium tar dig som supporter närmare Malmö Fotbollförening. Med kvalmatcher till Europa, ett veckomagasin, unikt inifrån-material, podd med Behrang Safari, damlagets hemmamatcher och initierade intervjuer ger vi dig möjlighet att ta del av Malmö FF ur ett ännu bredare perspektiv.

Behrang Safari, Saga Fredriksson, Olof Persson, Henrik Johnsson.

Vår premiumtjänst är till för dig som vill komma ännu närmare Malmö FF.
Vi vill kunna erbjuda så mycket innehåll som möjligt i vår egen plattform – för dig som supporter. Vi vill ge tillbaka till alla er som inte som inte kunnat gå på matcherna under en period när vi har haft begränsad publik.

Med MFF Play Premium vill vi ge våra supportrar möjligheten att kunna se fler MFF-matcher. Genom tjänsten skapar vi förutsättningar att tillgängliggöra dammatcher, ungdomsmatcher och träningsmatcher där vi också ser ett stort intresse av att följa Malmö FF.

På MFF Play Premium får du förutom kvalmatchen dessutom tillgång till:

Kvalmatcher i Europaspelet

Som hemmalag äger MFF sändningsrättigheterna i de första hemmamatcherna i Europakvalspelet. Vi vill i största utsträckning ge våra supportrar som följer oss en möjlighet att se matcherna – även om man inte kan vara på plats. MFF har därför valt att sända de tre första hemmamötena i kvalet tillsammans med ett externt produktionsbolag på MFF Play Premium.

DAMLAGETS HEMMAMATCHER I DIVISION 3

Malmö FF sänder damlagets hemmamatcher i division 3 och ingår i MFF Play Premium.

VI ÄR MALMÖ

Filmaren Nils Byrfors, som ligger bakom produktioner som Malmö FF:s årskrönikor, MFF i Europa och Mackan-dokumentären, kommer tillsammans med fotografen Axel Törnqvist ta våra supportrar med bakom kulisserna och innanför väggarna på Eleda Stadion. Med unika bilder varvat med intressanta intervjuer kommer hela Malmö FF att följas under 2021.

EN HIMMELSBLÅ HALVLEK

Vårt 45 minuter långa magasin med TV-personligheten Henrik Johnsson som programledare och Saga Fredriksson och Olof Persson. Programmet innehåller såväl nyheter, fördjupande intervjuer och matchfokus från båda våra representationslag som klubbens samhällsengagemang, våra ungdomslag och en inblick i klubbens samarbete med företagspartners. Kort sagt hela Malmö FF.

ÖVERTID MED HENRIK OCH BEHRANG

Via podden Övertid med Henrik och Behrang får supportrarna återigen glädjas åt Behrang Safaris förmåga att locka till skratt på ett underfundigt och eftertänksamt sätt. Nu med Henrik Johnsson som programledare. Avsnitten släpps varannan måndag.

VILKA ÄR PROFILERNA?

Frågor och svar

Hur fungerar MFF Play Premium? 
Allt material finnas tillgängligt via plattformen MFF Play Premium och länkadressen: https://premium.mffplay.se 

Var tecknar jag abonnemang? 
Du tecknar abonnemang här

Vad kostar det? 
Abonnemanget kostar 99 kr/mån och du kan välja att avsluta ditt konto när som helst. 

Finns det något erbjudande? 
Som årskortsinnehavare, medlem eller partner till Malmö FF har du fri tillgång till tjänsten till och med den 31 december. Om du avslutar ditt konto innan det datumet dras inga pengar från ditt kort, annars övergår abonnemanget automatiskt till ett löpande abonnemang. 

Jag har avslutat mitt abonnemang men vill registrera mig på nytt?Från den 2 september finns möjligheten för de årskortsinnehavare/medlemmar/partners som avslutat sitt abonnemang i förtid att registrera sig på nytt. Registreringen görs via erbjudandelänken som skickats ut på mail från MFF:s nyhetsbrev.

Jag är årskortsinnehavare/medlem/partner och har inte fått ett mail med erbjudandelänk? 
Vi ber dig att först att kika i din skräppost. Hittar du inget utskick från oss där kan det bero på att du har avregistrerat dig från våra nyhetsbrev. Hör av dig till info@mff.se om du saknar våra utskick. 

Hur många kan använda samma konto? 
Kontot är personligt och är endast tillåtet att användas av personen som tecknat abonnemanget. Malmö FF förbehåller sig rätten att i efterhand kontrollera och eventuellt stänga av kontoinnehavare som delar sändningen till obehöriga. 

Kan jag se matcher som sänds på MFF Play Premium i efterhand? 
Ja, sändningen publiceras i sin helhet på MFF Play Premium dagen efter det att matchen spelats. 

Jag har problem med att registrera användare på MFF Play Premium, vad gör jag? 
Ta kontakt med support@solidtango.com. 

Jag vill casta matchen till min tv via Apple TV, hur gör jag? 
1. Anslut din Apple-enhet till samma wifi-nätverk som din Apple TV eller AirPlay 2-kompatibla smart-tv. 
2. Leta upp videon/sändningen som du vill strömma. 
3. Tryck på Airplay-knappen och strömma till exempelvis din Apple TV.  
Om du vill veta mer kan du läsa på Apples hemsida via länken här.

Jag vill casta matchen till min tv via Chromecast, hur gör jag? 
I dagsläget har vi inget inbyggt stöd för Chromecast och därför fungerar det endast från Androidenheter eller webbläsare på datorn. Använd webbläsaren Google Chrome för bästa resultat. Du kan läsa mer om hur du går tillväga för att göra det via länken här

Kan jag se matchen utanför Sverige?

Jag vill visa matchen på en restaurang, bar eller i en annan offentlig miljö, hur går jag tillväga? 
Matchen kommer exklusivt att sändas på MFF:s egen plattform MFF Play Premium. Om man skulle vilja visa matchen i en restaurang, bar eller annan offentlig miljö, så krävs det en speciell visningslicens. Den tecknar ni med vår samarbetspartner Hoist Group genom att fylla i beställningsformuläret i länken här

huvudpartners

officiella partners