”Nu färgar vi hela Skåne himmelsblått”

Publicerad 11 juli 2020 i Nyheter

Gör som våra spelare Oscar Lewicki och Ida Hansson, visa att just din stadsdel eller ort står bakom Malmö FF. Lägg in en beställning av den unika tröjan som supportergrupperingar till MFF tagit fram för att stötta föreningen under coronapandemin.

Kirseberg, Slottsstaden, Djupadal, Värnhem, Malmö FF är hela Malmös lag. Lund, Svedala, Höör, Löddeköpinge, Malmö FF är hela Skånes lag. Nära 3000 beställningar har gjorts av den unika tröjan som supportergrupperingar till Malmö FF tagit fram för att stötta föreningen under coronakrisen.

– Det är ett fantastiskt initiativ och det ger känslan av att våra supportrar är ständigt närvarande även om vi inte har sett dem på ett tag, säger Oscar Lewicki.

Mittfältaren är uppvuxen i Limhamn, den stadsdel som just nu leder topplistan över mest sålda tröjor.

– Jag lovar, det är inte jag som köpt alla. Vi leder ganska klart så kom igen nu och köp era stadsdelar så vi där uppe i toppen blir lite utmanade.

Just nu leder Lund topplistan över antalet sålda tröjor med motivet hela Skånes lag. En snabb titt på beställda tröjor och vi kan konstatera att det finns många MFF:are i alla vackra orter runt om i Skåneland. Ida Hansson, till vardags försvarare i föreningens damlag, la in en beställning med Göinge som motiv. Något hon än så länge är relativt ensam om.

– Ett väldigt fint intiativ. Detta visar att vi har supportar med stort hjärta för klubben och att de stöttar oss genom allt. MFF är en anrik klubb med fantastik historia. Nu färgar vi hela Skåne himmelsblått, säger Ida Hansson.

Genom att köpa en tröja visar du att just din ort eller stadsdel står bakom MFF. Dessutom bidrar du ekonomiskt till föreningen eftersom alla intäkter går oavkortat till Malmö FF. För att ansluta till kampanjen klicka här.

huvudpartners

officiella partners