Nanasi tvåmålsskytt mot BK Olympic

Publicerad 27 februari 2022 i Herr,Nyheter

Sebastian Nanasi var stor segerorganisatör när BK Olympic besegrades med 2–0 på söndagen. Nanasi stod för båda målen i träningsmatchen på Limhamns IP.

Sebastian Nanasi.

Nyckelhändelser

38: Fin aktion av Sebastian Nanasi på kanten, men inspelet till Malik Abubakari som har öppet mål, vinkas av för offside.

40: MÅL. Sebastian Nanasi gör 1–0 för MFF, framspelad av Sergio Peña.

52: Sergio Peña skjuter men skottet tar i stolpen. Nanasi är framme på returen men blåses av för offside.

59: Hugo Bolin tar sig fram och avslutar i straffområdet. Ismael Diawara svarar för en kvalificerad räddning och får ut bollen till hörna.

87: MÅL. Sebastian Nanasi vinner bollen högt, tar sig in i straffområdet och chippar kyligt in 2–0.

Jeffrey Aubynn efter matchen

– Vi har en backlinje där flera av spelarna inte spelar på en position som de är vana vid. Sett till det tycker jag vi genomför matchen på ett bra sätt. Många spelare ska ha cred, men jag vill ändå lyfta Sergio som gör det fantastiskt bra. Det är inte lätt för en spelare som har de meriterna att komma till den här omgivningen och vara motiverad. Han sätter in en passion och vilja att jobba som jag tycker är fint att se.

– Våra utlånade spelare i BK Olympic skötte det bra, jag tycker att de var framträdande i deras lag vilket var kul att se. Det är spelare som vi i klubben tror väldigt mycket på. Hoppas att de får mycket speltid och fortsätter göra det bra.

– De har en del chanser mot oss där vi blir lite ivriga och där vårt höga presspel inte biter. Där gör Ismael flera bra räddningar och står för en fin insats.

Mål

Malmö FF: Sebastian Nanasi (40′, 87′)

Laguppställning

Ismael Diawara
Emil Lindman (Adjei 46′), Eric Larsson (Chalus 46′), Ludvig Nicklasson, Peter Gwargis
David Edvardsson (Mujanic 60′), Sergio Peña, Sebastian Nanasi
Patriot Sejdiu, Malik Abubakari (Bjerkebo 60′), Romain Gall

Ersättare: Viktor Andersson (mv), Matej Chalus (in 46), Amel Mujanic (in 60), Raymond Adjei (in 45), Ajdin Avdic, Isak Bjerkebo (in 60′), Josef Al-Imam.

huvudpartners

officiella partners