Moustafa Zeidan klar för Malmö FF!

Publicerad 08 juli 2022 i Herr,Nyheter

Vi är glada att presentera mittfältaren Moustafa Zeidan som ny spelare i föreningen. Han ansluter från IK Sirius och har skrivit på ett 4,5-årskontrakt med MFF.

Moustafa Zeidan ansluter till laget direkt.

SPELARFAKTA


Namn: Moustafa Zeidan
Född: 7 juni 1998, Helsingborg
Nationalitet: Sverige
Kontraktslängd: 2026-12-31
Tröjnummer: 20
Ansluter till föreningen: Ansluter till laget direkt. Spelklar från den 15 juli

karriär

Tidigare klubbar

Högaborgs BK, Helsingborgs IF, Jönköpings Södra IF, IK Sirius

45

Matcher i ALLSVENSKAN

21

U-LANDSKAMPER

4

mål I ALLSVENSKAN

5

assist I ALLSVENSKAN

Efter att som 15-åring gjort avtryck i division 2 värvades Moustafa Zeidan av Aston Villas U18/U19-lag. Efter ett par år i Premier League-klubbens akademi flyttade mittfältaren hem och började seniorkarriären i Helsingborgs IF.  

Moustafa Zeidan:

– Det känns skönt, roligt och spännande att vara här. Jag vet att MFF-supportrarna har höga krav på sitt lag och det krävs något extra för att kunna leverera med den pressen. Men det är en häftig och inspirerande miljö att vara i. Den vinnarmentaliteten som finns i hela staden passar mig.

– Jag har bara varit här ett par timmar men jag har fått ett otroligt bra intryck av allt från personerna som arbetar runt laget till faciliteterna. Min spelstil passar bra in här och jag vill bidra med energi och poäng till att börja med, och så småningom nya titlar.

Andreas Georgson:

– Moustafa är en spelare jag följt sedan han var 15 år. Han är en intelligent och skicklig spelare som efter ett tidigt genombrott, följt av en tyngre period, nu fått riktig fart på karriären.

– Han ger oss alternativ och spets på flera offensiva positioner och jag tror både hans spelstil och personlighet kommer passa perfekt i MFF.

huvudpartners

officiella partners