Molins missar de närmsta matcherna

Publicerad 19 september 2015 i Nyheter

Det var i onsdagens U21-match mot IFK Norrköping som Guillermo Molins landade fel efter att han hoppat upp för att nicka och han fick en bristning i det yttre ledbandet i foten – en skada som håller Molins borta ifrån de närmsta matcherna.

– När jag skulle sätta i foten i marken kom jag på en motståndares sko vilket gjorde att när jag väl kom ner på gräset så landade jag med sidan av min fot, berättar Guillermo Molins.

– Guillermo har en bristning i ett yttre ledband i foten. Det har gått bra med rehaben och hans fot är inte speciellt svullen och han skulle kunna vara tillbaka till den veckan då vi spelar mot Real Madrid – sen är det inte säkert att han är tillbaka till just den matchen, men han borde kunna gå in och träna ordentligt då, säger Malmö FF:s naprapat Wilner Registre.

huvudpartners

officiella partners