Molins: ”Ett steg framåt för mig”

Publicerad 22 augusti 2015 i Nyheter

Guillermo Molins var besviken efter förlusten mot BK Häcken. Men i hans halvtimmeslånga inhopp gick det att se tendenser på att han går mot gammal god form igen efter fjolårets skada.

I den 60:e minuten i förlustmatchen på Bravida Arena byttes Guillermo Molins in och tog för sig i jakten på ett mål för MFF. Han fick själv till ett par fina avslut som räddades av Häckens målvakt.

– Jag var inblandad i en del och vi kom igång i andra halvlek och fick tryck på dem. Men det kom av sig när de gjorde mål. I slutet försökte vi göra allt för att bara lyfta fram bollen, säger Guillermo Molins.

Något mål blev det aldrig. Men ändå fick de nästan tusen himmelsblå supportrarna på Hisingen se en Molins som inte sett så här kvick och giftig ut sedan återkomsten från korsbandsskadan förra året. Han berättar att han känner att han gjort stora framsteg den senaste veckan.

– Jag är på väg framåt och har blivit rappare i steget. Framför allt har jag börjat gå in mer i dueller på träningarna. Jag har hamnat i obehagliga situationer och det är det som krävs. Det är en mental process.

För att komma tillbaka till full form krävs dock mer tid, menar han.– Det var ett steg framåt idag och jag blir bättre för varje inhopp, säger Guillermo Molins. 

huvudpartners

officiella partners