Milos Milojevic inför Hammarby borta

Publicerad 01 maj 2022 i Herr,Nyheter

Ettan mot tvåan när Malmö FF på måndagskvällen spelar borta mot Hammarby IF i Allsvenskans sjätte omgång. Här är Milos Milojevic tankar inför matchen.

220425 Malmö FFs tränare Milos Milojevic under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Malmö FF och IFK Göteborg den 25 april 2022 i Malmö. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN / kod LT / LT0306

Om matchen:

Avspark: Måndag 2 maj kl 19:10
Spelplats: Tele2 Arena
TV-sändning: Matchen sänds på discovery+

Milos Milojevic om:

AC:
Han är inte klar för matchen imorgon. Vi hoppas han blir snart så möjligt tillbaka. När han är tillbaka beror på hur hans recovery går. Han kan bli redo för nästa match, eller matchen efteråt. Vi måste ha en bra känsla. Vi behöver honom i cupfinalen och vi behöver i Europa i sommar. Med hans skadehistorik är vi lite extra safe.

Isaac Kiese Thelin:
Han är aktuell och känns bra. Han ser bra ut på träning, det är inga konstigheter med honom. Vi får se imorgon vilka som passar bäst att spela på konstgräs.

Att träna på konstgräs dagen innan konstgräsmatch:
Jag tycker det är bra att känna lite på konstgräs. Det är inte samma typ på Tele2 Arena, men det är annorlunda studs och passningar än vanligt gräs.

Hammarby:
De ser bra ut och har mycket kvalitet i laget. Jag vill inte säga att de har haft enklare schema, det finns inget enkelt schema i denna ligan. Du måste vinna mot Sirius borta, du måste vinna mot Degerfors borta. Jag har inte tänkt på den här matchen mer än den mot IFK Göteborg eller AIK, men helt klart är det lite mer känslor. Det är ett av de fem-sex bästa lagen i serien och det kommer bli en bra match.

Vilken formation MFF kommer spela:
Det blir en blandning. Lite annorlunda beroende på vilken fas vi vill vara i. Det viktigaste är våra principer och var spelarna ska pressa. De är flexibla och jag tycker vi tar kliv hela tiden.

Matchvärd:

huvudpartners

officiella partners