Milos Milojevic inför bortamatchen mot AIK

Publicerad 10 maj 2022 i Herr,Nyheter

Redan på onsdagen är det dags för allsvensk fotboll igen då AIK väntar på Friends Arena. Här är Milos Milojevic tankar inför säsongens tredje möte med Solnaklubben.

Milos Milojevic.

OM MATCHEN:

Avspark: Onsdag 11 maj kl 19:00
Spelplats: Friends Arena
TV-sändning: Matchen sänds på discovery+

Milos Milojevic om:

Läget i truppen:
Alla förutom Isaac och Oscar kan vara en del av matchen, men inte spela 90 minuter. Sen är frågan om vi ska använda alla, men Sören, AC och JIB kan spela. Jonas är tillgänglig. Han är 100 procent men det är kanske inte optimalt att han börjar med att spela 90 minuter på Friends Arena mot AIK.

Johan Dahlin:
Det är bra med honom. Han kan spela. Det passade bra att ge Ismael speltid när Johan fick känning senast. Ismael är en bra målvakt och att genom 45 eller 90 minuter är viktigt om något sker med Dahlin. Om allt är normalt imorgon spelar Dahlin.

Morgondagens match:
Jag tror det är den svåraste matchen hittills. Det är ett bra lag som är jättestarka på Friends Arena. De har vunnit sina sista fyra matcher. Det blir jobbigt att möta dem och de har hittat ett bättre samspel nu än tidigare. De var stabila mot Göteborg, tog en välförtjänt seger. Om vi spelar på samma nivå som våra två senaste matcher har vi en bra chans. Alla säger att det är jobbigt att vinna mot samma lag två-tre gånger på kort tid, men vi måste tro på att vi kan göra det.

Att möta AIK igen:
Det är inte optimalt, jag vill inte möta samma motståndare under en så kort tid. Men vi kan inte påverka detta. Vi har alla matcher i Stockholm nu i maj, samtidigt spelar det ingen roll i november då har vi mött alla lag två gånger. AIK var med i matchen första halvtimmen på Stadion och de är nog revanschsugna nu. Är vi lugna och säkra på vårt spel och rör oss bra kommer vi göra en bra insats och få med oss ett bra resultat.

Matchvärd:

huvudpartners

officiella partners