MFF släpper hyllningströja till Rasmus Bengtsson

Publicerad 23 april 2021 i Herr,Nyheter

Malmö FF har tagit fram en hyllningströja till Rasmus Bengtsson som tack för hans insatser i klubben. Förbeställ tröjan fram till och med den 25 april.

Rasmus Bengtsson firar sitt 1–0-mål i UEFA Europa League-matchen mot FC Dynamo Kiev i november 2019.

I samband med att Rasmus Bengtsson gästar dagens En himmelsblå halvlek på MFF Play Premium lanserar klubben en exklusiv t-shirt med motiv på mittbacken från UEFA Europa League-matchen mot NK Domzale sommaren 2019.

Tröjan är framtagen som en hyllning till Rasmus Bengtsson och hans insatser för Malmö FF.

T-shirten som kostar 249:-, finns tillgänglig att förhandsbeställa på mffshopen.se till och med den 25 april.

Köp Rasmus Bengtsson-tröjan

Rasmus Bengtsson:

”Min största dröm som liten fotbollskille var att få spela i MFF:s A-lag. Den drömmen har jag fått uppfylla. Jag har fått uppleva många framgångar med SM-guld och Europaspel. De fem åren kommer jag att ta med mig även om ett år på slutet inte blev som jag hade tänkt. Jag har haft en fantastisk tid här och kommer fortsätta följa Malmö FF på nära håll.”

BENGTSSON GÄSTAR MAGASINET

Se veckans färska avsnitt av En himmelsblå halvlek med Rasmus Bengtsson gäst.

huvudpartners

officiella partners