MFF skriver A-kontrakt med Hugo Larsson

Publicerad 04 mars 2022 i Herr,Nyheter

Malmö FF är överens med den talangfulle mittfältaren Hugo Larsson om ett A-lagskontrakt. Avtalet sträcker sig till och med 2024.

17-årige Hugo Larsson, född i Svarte utanför Ystad, kom till Malmö FF som tolvåring. Han började i Malmö Idrottsgrundskola året efter och har sedan dess representerat MFF på ungdomssidan.

När 2021 tog sin början var Hugo Larsson lagkapten för P17, innan han på sommaren flyttades upp till P19 där han under hösten startade samtliga UEFA Youth League-matcher för föreningen.

I början av året har Hugo visat framfötterna i Milos Milojevic herrtrupp och han fanns med i startelvan när laget besegrade Ängelholms FF med 5–1 i senaste cupmatchen.

Hugo Larsson kommer att spela i nummer 31 och vi hälsar honom varmt välkommen till Malmö FF:s herrlag!

Andreas Georgson, sportchef

– Det har aldrig funnits någon tvekan för mig gällande Hugos potential men under några av ungdomsåren har han tagit sig genom motgångar som stärkt honom. Det visar att utveckling inom fotbollen sällan är spikrak men med rätt passion och stöttning blir motgångar viktiga lärdomar.

– I vinter har Hugo visat att han håller nivån för träning i Sveriges bästa lag. Nästa steg är att regelbundet konkurrera sig till speltid i vårt A-lag.

Hugo Larsson

– Det känns fantastiskt att skriva på för klubben som jag har hållit på sedan jag var liten. Nu ser jag fram emot en bra säsong där vi ska försvara SM-guldet och ta oss till Champions League ännu ett år. Jag längtar efter att få spela framför supportrarna inne på Stadion, det är något jag drömt om hela livet.

– Det är verkligen kul att allting gått så snabbt, det beror till stor del på grund av mig själv men också för att jag fått förtroendet av Milos, det är jag väldigt tacksam över.

huvudpartners

officiella partners