MFF förlänger kontraktet med Noah Eile

Publicerad 28 december 2021 i Herr,Nyheter

Malmö FF och den 19-årige mittbacken Noah Eile har kommit överens om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet sträcker sig till och med 2025.

Noah Eile lämnade moderklubben Bjärreds IF och anslöt till Malmö FF:s ungdomsverksamhet som 12-åring. Därifrån tog han sig hela vägen upp till A-laget. I december 2020 skrev han på ett A-kontrakt som sträckte sig till 2022.

Under den gångna säsongen har han gjort tre framträdanden i Allsvenskan och ett i UEFA Champions League. Nu förlängs kontraktet med ytterligare tre år.

Andreas Georgson, tillträdande sportchef:

– Noah har tagit stora kliv i sin utveckling under året med A-truppen så det är med glädje vi kan konstatera att han förlänger sitt kontrakt med MFF. Nästa steg är att på allvar börja konkurrera om matchminuter varje vecka och det hårda jobbet för det målet fortsätter vi att göra tillsammans. 

Noah Eile:

– Det känns otroligt bra. Det är en stor ära och jag är stolt över att klubben visar förtroende för mig. Jag tror att jag kan fortsätta att utvecklas och i framtiden bidra till fler stora framgångar för MFF.

– Det första året har varit fantastiskt. Jag har fått vara med om stora matcher och det känns stort att man får uppleva det i min ålder. Men jag har njutit varje dag. Jag trivs bra i laget och med att spela för klubben jag vuxit upp med.

huvudpartners

officiella partners