Matchrapport: MFF – FC Krasnodar

Publicerad 12 februari 2022 i Herr,Nyheter

Malmö FF avslutade lägret i Marbella med en 0–2-förlust.

Sebastian Nanasi utmanar FC Krasnodars landslagsmittfältare Gregory Krychowiak under träningsmatchen i Marbella.

Nyckelhändelser

Minut 14: Bra inledning från MFF men Krasnodar var nära att ta ledningen efter en knapp kvart när avslutet från Cabella gick precis utanför Dahlins vänstra stolpe.

Minut 24: Ryssarna tog över mer och mer och vänsterbacken Ramirez tvingade Dahlin till en bra räddning på ett skott utifrån.

Minut 36: Nytt läge för Ramirez och den här gången sitter avslutet. Krasnodar tar ledningen med 1–0.

Minut 38: Första riktiga MFF-läget i matchen när Abubakari får utrymme till ett avslut men Krasnodars målvakt är snabbt ute och parerar.

Minut 54: Bra läge för kvittering när Christiansen och Nanasi kombinerar men en Krasnodar-försvarare bryter i sista stund.

Minut 58: En bättre inledning av MFF i den andra halvlek men Krasnodar kontrar kliniskt och Wanderson rullar in 2–0 bakom Diawara.

Minut 60: Jätteläge för reducering men Birmancevic lyckas inte lura Krasnodars målvakt som läser hans avslut.

Minut 90: En spelmässigt bättre andra halvlek från MFF men

Milos Milojevic efter matchen

– Det var en tuff match mot en motståndare som har kontroll över den första halvleken. Vi har lite problem med att komma rätt i vår press och det är slarviga misstag från oss som bjuder Krasnodar på två mål. Vi får tre jättefina lägen som vi bör utnyttja bättre. Det hade gett oss den energin som vi saknade idag. Vi tappar lite för mycket enkla bollar centralt och det är något vi behöver jobba bort till säsongsstarten.

– I andra halvlek gör vi små ändringar som ger resultat. Vi blir tryggare med bollen och skapar ytterligare lägen som vi måste utnyttja. Men om det är något som är bra med detta är det fortfarande är försäsong och vi har ytterligare tid på oss att slipa på detaljerna. Det är kanske bättre att inte göra mål nu och göra mål sen när det är viktigt.

– Vi fick ändra om sent i laguppställningen. Niklas Moisander kommer direkt från en sjukdom och på uppvärmningen kände han sig tung i andningen. Det är bara en träningsmatch så då valde vi att låta honom vila istället.

Mål


FC Krasnodar: Ramirez (36′), Wanderson (58′)

Laguppställning

Johan Dahlin
Matej Chalus, Lasse Nielsen, Martin Olsson
Eric Larsson, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Sebastian Nanasi, Sören Rieks
Veljko Birmancevic, Malik Abubakari

Ersättare: Ismael Diawara (46′), Viktor Andersson, Felix Beijmo (62′), Sergio Peña (34′), Adi Nalic (46′), David Edvardsson (81′), Romain Gall (73′), Peter Gwargis (87′), Amel Mujanic (87′), Patriot Sejdiu (73′), Hugo Larsson (73′), Ludvig Nicklasson (87′), Niklas Moisander

huvudpartners

officiella partners