Marko Johansson förlänger med Malmö FF

Publicerad 01 juli 2016 i Nyheter

Malmö FF och Marko Johansson, som sedan 2015 haft lärlingskontrakt, har kommit överens om ett a-lagskontrakt. Det nya kontraktet gäller till och med den 31 december 2017.

– Marko är helt klart en talang med stor potential. Under de två säsongerna som han har varit vår tredjemålvakt har han utvecklats precis i den riktning vi önskat och därför ger vi honom nu ett a-lagskontrakt. Under sin tid med a-laget har han utvecklat sin fysik. Som målvakt rör han sig på ett bra sätt, har bra räckvidd, bra reflexer och är duktig med fötterna, säger Daniel Andersson, Sportchef i Malmö FF.

– Det är klart att det känns jättebra och att ha förlängt med Malmö FF och fått ett a-lagskontrakt. Att det är just MFF är speciellt eftersom jag har spelat här sedan jag började i Fotbollsskolan när jag var 5 år. Jag känner att jag har utvecklats mycket och att jag hela tiden lär mig nya saker, säger Marko Johansson.

huvudpartners

officiella partners