Malmö FF skriver lärlingskontrakt med Patriot Sejdiu

Publicerad 08 januari 2020 i Nyheter

Malmö FF skriver lärlingskontrakt med 19-årige yttermittfältaren Patriot Sejdiu. Avtalet sträcker sig till och med 2021.

Patriot Sejdiu föddes i Pristina i Kosovo och kom till Sverige med sin familj som fyraåring. Han började spela fotboll i Hörby FF och anslöt till Malmö FF 2015 från Södra Rörums IF. Säsongen 2019 var han med och bidrog till att Malmö FF P19 tog hem tre titlar.

Patriot Sejdiu börjar träna med A-laget på måndag och kommer spela i tröjnummer 36.

Daniel Andersson, sportchef

– Patriot har varit väldigt bra det senaste året och tagit stora kliv. Han har spännande egenskaper som sticker ut och är duktig en-mot-en. Han kan avsluta både med höger och vänster fot och arbetar hårt för laget.

Patriot Sejdiu

– Det känns jättebra. Det här är något jag har kämpat för länge och det har varit ett av mina personliga mål. Jag har fått förtroende av mina tränare i P19 och det har hjälpt mig att utvecklas under säsongen. Mina bästa egenskaper är att jag är snabb och teknisk.

huvudpartners

officiella partners