Malmö FF skriver kontrakt med Ismaël Sidibé

Publicerad 31 mars 2021 i Herr,Nyheter

Efter tre månaders provträning med Malmö FF:s P19 skriver föreningen A-kontrakt med Ismaël Sidibé från Mali. Avtalet sträcker sig till och med 2023.

Ismaël Sidibé.

Ismaël Sidibé, född den 24 januari 2002, är en mittback och central mittfältare som har tillbringat de senaste månaderna på provspel i Malmö FF. Sidibé har erfarenhet från spel i Malis U20-landslag och kommer senast från klubben AS Performance de Kabala.

Inledningsvis kommer Ismaël Sidibé att träna med både P19-laget och A-laget. Han har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med 2023.

Vi hälsar Ismaël varmt välkommen till MFF!

Daniel Andersson, sportchef:

– Ismaël är en spelare med en fin passningsfot och bra bollbehandling. Han är lång, snabb och har de fysiska förutsättningarna som krävs för att lyckas. För att acklimatisera sig ytterligare kommer Ismaël i första hand träna med P19-laget.

Sedan januari har ytterligare tre provspelare från Mali tränat med P19, trion Seydou Kone, Mohamed Kaba och Abdolaye Traore. Malmö FF förlänger nu deras provspelsperiod till och med juni.

– Vi känner att de är så pass intressanta att vi vill titta vidare på dem och sedan göra en utvärdering längre fram.

Ismaël Sidibé:

– Jag är jätteglad över att ha skrivit på ett kontrakt med Malmö FF. Det har känts bra under mitt provspel och alla har tagit väl hand om mig. Jag ser fram emot att vara en del av klubben och jag kommer ge allt för att bli bättre och utvecklas.

huvudpartners

officiella partners