Malmö FF och PUMA skriver nytt långtidsavtal

Publicerad 10 maj 2021 i Företag,Nyheter

Samarbetet mellan Malmö FF och PUMA inleddes inför säsongen 2002 och efter 19 år av framgångar ihop har parterna kommit överens om en fortsättning. Det nya avtalet betyder att PUMA fortsätter som officiell dräktleverantör till Malmö FF till och med 2025.

– Vi är oerhört glada att fortsätta det långvariga samarbetet med Malmö FF. Det här är vårt största fotbollsavtal i Norden och Malmö FF är en del av vår europeiska portfolio, vilket betyder att vi värderar samarbetet högt och är måna om att investera i spännande projekt tillsammans. MFF:s framgångar och ambitiösa målsättningar stämmer väl överens med PUMA:s synsätt och drivkrafter. Vi ser fram emot att ta nya kliv och fördjupa relationen ytterligare, säger Rutger Hagstad, marknadschef på PUMA Nordic.

– Vi är mycket nöjda med att förlänga samarbetet med PUMA i ytterligare fem år. Det är en viktig partner för oss och vi är förväntansfulla på vad samarbetet kan bringa i fortsättningen, säger Magnus Svensson, försäljningschef på Malmö FF.

Det nya avtalet innebär att man som MFF-supporter kan se fram emot ett ännu större utbud av merchandise och produkter som PUMA och Malmö FF tar fram tillsammans. Även utvalda produkter från PUMA:s egen katalog kommer att finnas tillgängliga i MFF Shopen.

– Vi går in i en ny fas av samarbetet som bland annat innebär att vi erbjuder ett större utbud av både MFF-specifika och centrala PUMA-produkter. Avsikten är att MFF Shopen ska upplevas som det naturliga valet av sportbutik med merchandise, träningskläder och snygga plagg till vardagsgarderoben. En väsentlig skillnad är att om du handlar produkterna i just våra försäljningskanaler så stöttar du Malmö FF helt utan mellanhänder, vilket i det långa loppet gör oss ännu mer konkurrenskraftiga på fotbollsplanen, säger Niklas Söderström, affärsutvecklare på Malmö FF.

NYA MFFSHOPEN.SE

huvudpartners

officiella partners