Malmö FF förstärker P19-laget

Publicerad 06 april 2022 i Nyheter,Ungdom

Malmö FF rekryterar Mamadou Diagne och Edgar Navassardian till föreningens P19-lag.

Edgar Navassardian och Mamadou Diagne.

Den 2 mars anslöt islänningen Agust Orri Thorsteinsson från Breidablik till P19. För att ytterligare spetsa truppen har den talangfulla duon Mamadou Diagne och Edgar Navassardian valt att skriva på för Malmö FF.

Mamadou Diagne är en offensiv mittfältare från Senegal som under hösten bekantade sig med klubben genom provspel.

– Han gav ett väldigt fint intryck både på och utanför plan. Det finns mycket fotboll i honom och vi tror vi kan få ut hans stora potential i vår miljö och göra honom redo för seniorspel. Han kommer att börja träna och spela i vårt P19 och är tillgänglig för matchspel direkt, säger Andreas Georgson, sportchef i Malmö FF.

18-årige Diagne är glad över att ha skrivit på och spänd på att få komma igång. Han beskriver sig själv som en lagspelare som gillar att ha mycket boll vid fötterna.

Från Trelleborgs FF ansluter forwarden Edgar Navassardian. 17-åringen har redan debuterat för klubbens P19-lag.

– Edgar är en spelare som funnits i vår nära omgivning länge men som nu får chansen att tillhöra MFF för första gången. Vi hoppas vår tränings- och matchningsmiljö kan pusha honom ytterligare i hans utveckling, säger Andreas Georgson.

– Det känns bra att representera MFF och jag hoppas bidra med energi till laget, säger Edgar Navassardian.

MFF:s P19-lag inledde Allsvenskan med att besegra IK Sirius på bortaplan med 1–0. På lördag är det dags för hemmapremiär då Täby FK väntar på plan 10. Avspark kl 12:00.

huvudpartners

officiella partners