Malmö FF förlänger kontraktet med Sebastian Nanasi

Publicerad 24 mars 2021 i Herr,Nyheter

Malmö FF och Sebastian Nanasi är överens om en kontraktsförlängning. Det nya kontraktet sträcker sig till och med 2023.

Sebastian Nanasi, född 16 maj 2002 i Kristianstad, kom till MFF:s P19-lag under sommaren 2018. Han etablerade sig snabbt som en framstående spelare i P19 innan han i juni förra året skrev på ett A-kontrakt med föreningen. I samband med kontraktet lånades han ut till Varbergs BoIS FC där han gjorde sex framträdanden i Allsvenskan under 2020.

Under säsongen 2021 har Nanasi medverkat frekvent i A-laget och har hittills gjort tre mål på åtta matcher.

Daniel Andersson, Sportchef

– Sebastian är en väldigt spännande spelare. Han har en fin blick för spelet och har dessutom en känsla för mål och assist. Han har alltid gjort mycket poäng i alla åldersgrupper och nu har han visat upp den förmågan även i A-laget.

– Han spelade kanske inte så mycket som vi eller han hade hoppats på förra året men det känns ändå som att erfarenheten att träna och konkurrera i ett allsvenskt lag har gett honom mycket. Det märker vi inte minst på hans prestationer hittills under året.

Sebastian Nanasi

– När jag kom tillbaka till MFF inför säsongen hade jag som målsättning att göra det bra på försäsongen och förhoppningsvis förlänga kontraktet, så det känns otroligt bra att det är påskrivet nu.

– Jag har fått mycket förtroende och det har gjort att jag kommit in bra i spelet och kunnat bidra med det jag är duktig på. Samtidigt finns det naturligtvis många delar att förbättra. Personligen hoppas jag att få fortsatt mycket speltid och utvecklas här i MFF, och att tillsammans med laget försöka vinna Allsvenskan och ta oss så långt som möjligt i Europa.

huvudpartners

officiella partners