Malmö FF förlänger med Mathias Nilsson

Publicerad 05 januari 2021 i Herr,Nyheter

Malmö FF är överens med målvakten Mathias Nilsson om ett nytt avtal. Målvakten har skrivit på ett A-kontrakt som sträcker sig till och med 2022.

Mathias Nilsson skrev på ett lärlingskontrakt med Malmö FF hösten 2017 och förlängde det i november 2019. Nu är det klart att Malmö FF förlänger med den 21-årige målvakten till och med 2022.

Under 2020 var Mathias Nilsson utlånad till Lunds BK i division ett södra. På hösten kallades han tillbaka till Malmö FF och agerade andramålvakt när klubben tog sitt tjugoförsta SM-guld.

Daniel Andersson, sportchef

– Mathias tar hela tiden steg i sin utveckling och besitter en stor potential. Vi hade hoppats att han skulle få mer speltid i Lund, men med tanke på Johans skada fick han vara hos oss större delen av säsongen. Han är en stor talang och en spelare vi tror på både nu och i framtiden.

Mathias Nilsson

– Det känns väldigt bra och det är skönt att få allt klart. Malmö FF betyder mycket för mig och det är klubben som gjort mig till den jag är idag. Jag är nöjd med den tvåårsplan som MFF presenterat för mig och jag ser fram emot att få fortsätta utvecklas här.

– Jag trivs med Jonnie som tränare och vi är ett gott målvaktsgäng som alltid hjälper och stöttar. Även om vi är konkurrenter pushar vi varandra för att bli bättre och utvecklas.

huvudpartners

officiella partners