Malmö FF förlänger med Hugo Larsson

Publicerad 06 juli 2022 i Herr,Nyheter

Malmö FF och den talangfulle mittfältaren Hugo Larsson har kommit överens om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet sträcker sig till den 31 december 2026.

Hugo Larsson har hållit på Malmö FF sen barnsben och kom till föreningen som tolvåring. Mittfältaren har sedan dess tagit sig upp genom ungdomsleden och har bland annat varit lagkapten för P17 och spelat för P19 i UEFA Youth League.

Under årets säsong gjorde Hugo sin första Allsvenska start i bortamatchen mot AIK. Mittfältaren har visat fina passningsfötter och noterades för sin första målgivande passning för MFF i Champions League-kvalet mot Vikingur Reykjavik. Hugo blev också inbytt i cupfinalen i Stockholm.

Efter flera bra prestationer har Hugo fått ökat förtroende av huvudtränaren Milos Milojevic och skrev i mars på ett A-lagskontrakt som varade till 2024. Nu har 18-åringen skrivit på ett längre avtal med himmelsblått. 

20

Matcher i mfF

6

Matcher i uefa
youth league

1

cuptitel

1

assist

Andreas Georgson, sportchef

– Hugo har haft en härlig utveckling de senaste åren och har den här säsongen visat att han är redo att konkurrera om speltid i vårt A-lag fullt ut. Med detta kontraktet vill vi belöna honom för allt hårt jobb han lagt ner men vi tror även att det skapar lugn och ro för både honom och MFF att fortsätta utvecklas och jobba tillsammans för att han ska kunna uppnå sin fulla potential.

hugo Larsson

– Det känns otroligt bra nu när man har skrivit på. Kontraktsförlängningen är ett kvitto på att klubben tror på mig. Det har varit en helt fantastik säsong nu när våra supportar är tillbaka på plats och att spela framför dem är något jag längtar till att få fortsätta uppleva framöver. För min del är det bara att köra på som jag har gjort nu. Bidra med det jag kan, vilket är poäng framåt och ta försvarsarbetet hemåt. När jag väl får chansen ska jag visa vad jag kan på planen.

huvudpartners

officiella partners