Malmö FF avslutar samarbetet med Milos Milojevic

Publicerad 29 juli 2022 i Herr,Nyheter

Malmö FF och Milos Milojevic har under dagen kommit överens om att gå skilda vägar.

Under dagen har Malmö FF kommit överens med Milos Milojevic om att säga upp avtalet parterna emellan. Bakgrunden är de sportsliga prestationerna samtidigt som föreningen nu går in i en avgörande del av säsongen med såväl kvalifikation till det europeiska cupspelet som strid om SM-guld. Beslutet att gå skilda vägar är fattat i samförstånd med Milos Milojevic.

Processen med att rekrytera en ny huvudtränare är i gång. Fram till dess att en ny huvudtränare är på plats tar den sportsliga ledningen med sportdirektör Daniel Andersson och sportchef Andreas Georgson över ansvaret med Andreas Georgson som ansvarig för den dagliga verksamheten där han också leder herrarnas A-lag.

Milos Milojevic tog över som huvudtränare i Malmö FF inför säsongen 2022. Han ledde föreningen till vårt 15:e cupguld, det första sedan 1989. Malmö FF tackar Milos Milojevic för hans tid i föreningen.

Anders Pålsson

– Milos är en duktig tränare och han har varje dag satt föreningen i första hand, så även när vi diskuterat och kommit till det gemensamma beslutet att gå skilda vägar. Vi skiljs som vänner och i och med cupguldet är han inskriven i föreningens historieböcker för alltid. Vi tackar Milos för hans tid i Malmö FF och önskar honom lycka till framöver.

Milos Milojevic

– Till alla spelare, ledare, hela organisationen och Malmö FF-familjen, ett stort tack. Tack till alla för deras insatser som ledde till att vi lyckades vinna Svenska cupen. Jag kommer alltid att hålla det varmt i mitt hjärta liksom det starka och lojala stödet som vi hade från fansen i den matchen och alla andra matcher. Jag är mycket stolt över att säga att jag varit tränare för Malmö FF. Vi gjorde vårt bästa men ibland går det inte som man önskar sig. Jag önskar hela klubben lycka till i framtiden och jag önskar att alla de målen vi satte upp kommer att infrias. Tack så mycket och kom alltid ihåg: I med och motgång tillsammans. För alltid en MFF:are!

huvudpartners

officiella partners