Malmö FF anställer kommunikationsstrateg

Publicerad 14 maj 2021 i Nyheter

Mattias Larsson anställs som kommunikationsstrateg i Malmö FF från och med den 1 september.

Mattias Larsson

Mattias Larsson är 43 år gammal och kommer närmast från en tjänst som sportreporter och krönikör på Kvällsposten och Expressen. Mattias är utbildad journalist och kommunikatör och har de senaste 18 åren varit verksam mestadels som sportjournalist – först för Sveriges Radio, sedan för Aftonbladet och de senaste elva åren för Kvällsposten/Expressen.

Mattias Larsson har ett förflutet som ungdomsspelare i Malmö FF under en tid då han 1993 vann SM-guld för P16 och spelade landskamper för Sverige på både pojk- och juniornivå.

På Malmö FF kommer Mattias Larsson att arbeta på kommunikationsavdelningen med såväl innehåll som analys av vår kommunikation i det längre perspektivet.

– De senaste åren har vi utvecklat vår kommunikation och expanderat vår kommunikationsavdelning. Genom att rekrytera Mattias spetsar vi till vår kommunikation ytterligare i både det korta- och långsiktiga perspektivet. Mattias är en mångsidig kommunikatör med gedigen bakgrund inom media. Att han dessutom har en god kunskap om hela föreningen och dess olika beståndsdelar eftersom han bevakat och följt MFF under lång tid är så klart värdefullt, säger Anna Nordström Carlsson, marknads- och kommunikationschef.

– Det är med stor glädje och stort engagemang jag ser fram emot att vara med och hjälpa Malmö FF ta ytterligare steg i att även utanför planen prestera bättre och nå längre än vad andra tror är möjligt. Att tillsammans med människor jag via mitt tidigare yrke lärt känna och uppskatta få fortsätta utveckla, bredda och förfina Malmö FF:s kommunikation på alla plan är ett uppdrag jag ser enorm potential i, säger Mattias Larsson.

huvudpartners

officiella partners