Mållös träningsmatch mot FC Dallas

Publicerad 03 februari 2023 i Herr,Nyheter

Många spelavbrott, hård kamp, men inga mål. Första matchen på träningslägret slutar 0–0.

¨

Nyckelhändelser

Minut 4: Nära tidigt ledningsmål när Emmanuel Lomotey träffar ribban med ett skott utanför straffområdet.

Minut 12: Fint MFF-anfall som avslutas med att Nanasi chippar bollen förbi en utrustande målvakt, men en Dallas-försvarare räddar strax innan mållinjen.

Minut 23: FC Dallas utnyttjar ett felpass på MFF:s planhalva och spelar till sig ett friläge där Ismael Diawara sträcker ut och räddar starkt längs marken.

Minut 29: Två gånger under halvleken tvingas vi till tidigt byte. Både Lewicki och Zeidan utgår och ersätts av August Karlin och Samuel Kotto.

Minut 45: Många spelavbrott, mycket kamp men inga mål efter 45 spelade minuter.

Minut 65: Kombinationsspel från Ali och Busanello på vänsterkanten leder fram till en hård passning längs marken från vänsterbacken. Sejdiu på andra kanten når inte riktigt fram till bollen och det är fortsatt mållöst.

Minut 90: MFF är närmst segern med spelmässigt övertag i den andra halvleken, men vi lyckas inte få håll på FC Dallas. Första matchen på träningslägret slutar 0–0.