Lovordad mittfältare förstärker P19

Publicerad 20 juni 2023 i Nyheter,Ungdom

Den 16-årige mittfältaren Kenan Busuladzic ansluter till Malmö FF från Oskarshamns AIK.

Malmö FF förstärker akademin med 16-årige mittfältaren Kenan Busuladzic. Så sent som i vintras var den lovordade mittfältaren och provtränade för PSV Eindhoven men även andra europeiska klubbar har följt talangens utveckling noga. Kenan Busuladzic kommer att tillhöra MFF:s P19-lag.

– I skarp konkurrens både nationellt och internationellt har vi knutit till oss en spännande spelare för framtiden. Kenan ansluter till vår U19-trupp i sommar men det hoppas vi bara är första steget i en spännande fotbollsresa hos oss, säger Andreas Georgson, teknisk chef, om Busuladzic.

De senaste två säsongerna har han spelat i Ettan Södra med Oskarshamns AIK och har även tagit en plats i det svenska U17-landslaget.

– När jag var och besökte MFF för ett par månader sedan fick jag en otroligt fin känsla. Allt kändes positivt och just hur Malmö har en tydlig plan för mig i hur jag ska utvecklas och ta nästa steg är väldigt inspirerande. Malmö har fostrat många fantastiska fotbollsspelare och jag ser fram emot att göra min grej och påbörja min resa här.

KENAN busuladzic

huvudpartners

officiella partners