Kvartsfinalen mot AIK spelas inför tomma läktare

Publicerad 11 mars 2020 i Nyheter

Med anledning av att Folkhälsomyndigheten hemställt till regeringen att begränsa allmänna sammankomster, har Svenska Fotbollförbundet, Svensk Elitfotboll och Elitfotboll Dam i samråd beslutat att alla matcher i Svenska Cupen spelas inför tomma läktare.

Under tisdagen meddelande Folkhälsomyndigheten att man med anledning av coronaviruset och covid-19 har höjt risknivån för spridning i samhället i Sverige till den högsta nivån. Till följd av detta valde Malmö FF under onsdagen att tills vidare stoppa biljettförsäljningen till söndagens match.

Alla som har köpt biljett till matchen kommer i detta enskilda fallet i Svenska Cupen att få den automatiskt återbetalad. Biljettköpare behöver alltså inte begära återbetalning utan det sker per automatik. Återbetalningarna kommer att skötas av vår biljettleverantör AXS så fort det är praktiskt möjligt. Detta inkluderar även bortasupportrar som har köpt biljett till matchen.

Matchen på Eleda Stadion är fortfarande öppen för media för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en bred rapportering. Malmö FF–AIK spelas på söndag 15 mars klockan 16:00 och sänds i C More.

I närtid påverkas även fredagens P17-match samt lördagens dammatch i DM som kommer att spelas inför tomma läktare.

Torsdagens planerade biljettsläpp till den allsvenska hemmapremiären skjuts upp tills vidare.

Malmö FF följer utvecklingen noga och återkommer så snart vi har ny information om hur coronaviruset och covid-19 påverkar vår verksamhet. Tack för visad förståelse.

huvudpartners

officiella partners