Kvalet till UEFA Europa League sänds på Viaplay

Publicerad 13 augusti 2020 i Herr,Nyheter

Viaplay har förvärvat rättigheterna att visa samtliga av Malmö FF:s kvalmatcher till UEFA Europa League i år.

rabatt för Årskortsinnehavare

Du som är årskortsinnehavare 2020 kommer onsdagen den 19 augusti att få en unik kod av oss via mail som ger 50 procent rabatt den första månaden när du tecknar abonnemang på Viaplay (antingen Viaplay Sport eller Viaplay Total).

Har du flera årskort och vill utnyttja ytterligare koder? Mejla oss på biljett@mff.se med ditt namn och den e-postadress som är kopplad till årskorten.

Är du årskortsinnehavare men saknar mail? Dubbelkolla gärna att mailet inte hamnat i din skräppost, annars kontakta biljett@mff.se.

Med Viaplay Sport ser du hela Viaplays sportutbud samt serier. Med Viaplay Total får du tillgång till hela sportutbudet, barnutbudet samt massor med film. Erbjudandet gäller till och med den 4 oktober 2020. Efter den rabatterade månaden löper ditt abonnemang vidare månadsvis till ordinarie pris även om du tecknat abonnemanget som årskortsinnehavare. Viaplay har ingen bindningstid. Avluta när du vill.

För MFF:are utan årskort

Du som inte har årskort kan teckna ett abonnemang från 399 kronor för en månad. Använd koden MFF2020 så går upp till 100 kronor per abonnemang till Malmö FF.

huvudpartners

officiella partners