Kapten Molins inför Hammarby

Publicerad 13 mars 2014

Malmö FF kliver på lördag in på anrika Malmö stadion och den sista gruppspelsmatchen där Hammarby IF står för motståndet. Malmö FFs lagkapten Guillermo Molins ser fram emot matchen och berättar att laget siktar att komma bland en av de fyra bästa gruppettorna för att få hemmafavör i kvartsfinalen.

Malmö FF ligger etta i grupp 1 i Svenska cupen på sex poäng där Hammarby IF jagar med sina fyra poäng. Det är just Hammarby som står för motståndet i den avslutande matchen på Malmö Stadion där MFF måste få med sig minst en poäng för att säkra gruppsegern.

– Det ska bli roligt med en avgörande match. Precis som i två tidigare matcherna gäller det för oss att tagga till och ha full fokus på matchen. Vi är ett allsvenskt lag och de spelar i Superettan, detta är något som borde visa sig när vi spelar, säger Malmö FFs lagkapten Guillermo Molins.

Den tidiga våren har gjort att gräset inne på Malmö Stadion har börjat växa ordentligt och Molins tror inte att bytet ifrån Malmö IPs konstgräs till Stadions naturgräs ska påverka MFFs prestation.

– Underlaget är lika för båda lagen sen kan det vara att ett ojämnt underlag kanske passar dem lite bättre då vi är ett mer spelande lag. Jag personligen anser att det borde vara så stor skillnad i kvalité att vi ska slå dem oavsett var vi spelar.

Det är endast gruppettorna som går vidare till kvartsfinal och det är de fyra bästa gruppettorna som kommer att få hemmafavör. Något Molins siktar på.

– Vi ska ha genomgång på hur Hammarby spelar imorgon där vi lyfter fram deras styrkor och svagheter. Det vore en stor glädje att vinna och spela på hemmaplan i kvartsfinalen. Vi har spelarna och kvalitén i det här laget att vinna och placera oss bland de fyra bästa gruppettorna.

Malmö FF – Hammarby IF
Malmö Stadion
Lördag 15/3 klockan 15.30

 

Biljettinformation

Malmö FF står som hemmalag på lördag vilket innebär att alla ni med årskort går in gratis. Tre läktare kommer att vara öppna:
Södra sittplatsläktaren
Östra kurvan som är till bortasupportrar
Norra läktaren som kommer att fungera som klackläktare för våra supportrar där både ståplats och sittplats är öppet.

Det är fri placering vilket gör att det kvittar om du har sittplats- eller ståplatskort. Du får sitta eller stå var du vill.

För er som önskar att köpa biljetter kommer vi att öppna upp sex biljettluckor på Swedbank Stadions östra sidan vid VIP-ingång 51 (mot Kulan) klockan 12.30. Ni kan även köpa biljetter på ticnet.se

Pris:
100 kr vuxen
60 kr ungdom (upp till 20 år).

För er som önskar att köpa årskort är detta fullt möjligt fram till en timme innan match då vi helt måste fokusera på de som köpa lösbiljetter. Om du köper ett årskort på lördag kommer du att få en fribiljett till matchen mot Hammarby IF.

MFF Shopen kommer inte sälja några biljetter eller årskort på lördag utan allt detta sker vid biljettluckorna på östra sidan.

För er som önskar att hämta ut era årskort finns uthämtning i MFF Shopen och det kan ni göra från klockan 10.00.

Bra stämning

Just nu har vi sålt över 2000 lösbiljetter och vi har 8644 årskortsinnehavare som har möjlighet att se matchen gratis. Av de sålda lösbiljetterna har Hammarby-supportrarna köpt upp hälften och vi kan se fram emot en fin läktarkamp.