Juniorerna är distriktsmästare

Publicerad 24 oktober 2007

MFF:s J-lag besegrade Kirseberg med hela 8-2 i DM-finalen och fick därmed avsluta året med att vinna en titel.

Onsdagskvällens DM-final för juniorer på Staffansvallen i Staffanstorp mellan MFF och Kirseberg var spännande till en början: MFF tog ledningen och Kirseberg kvitterade. Men MFF utökade till både två och tre ett innan paus, och när fyran kom i början av andra halvlek punkterades matchen och siffrorna rann iväg till hela 8-2 som blev slutresultatet.

Agon Mehmeti gjorde fyra av målen, Erdin Demir två, Baris Hümmet och Elvir Biberic ett var.

Därmed fick MFF:s juniorer, som vann sin allsvenska serie men blev utslagna med uddamålet av Häcken i SM-slutspeltets kvartsfinal, avsluta året på ett bra sätt – det vill säga med att vinna en titel.