Jeffrey Aubynn ny assisterande tränare i MFF:s herrlag

Publicerad 29 december 2020 i Herr,Nyheter

Jeffrey Aubynn tar klivet upp från P19 och blir ny assisterande tränare i Malmö FF:s herrlag. Avtalet gäller till och med 2023.

Jeffrey Aubynn är 43 år gammal och har arbetat i klubbens framgångsrika akademi sedan 2015. Tillsammans med Roland Larsson har Jeffrey Aubynn varit huvudansvarig för klubbens P19-lag i tre säsonger.

Som spelare var Jeffrey Aubynn en viktig del i det Malmö FF som tog SM-guld 2010 under Roland Nilssons ledning. Det blev sammanlagt 78 matcher i den himmelsblå tröjan för Jeffrey som även gjort sju landskamper för det svenska A-landslaget.

Malmö FF är glada att hälsa Jeffrey Aubynn välkommen till föreningens herrlag som assisterande tränare!

Daniel Andersson, sportchef

– ”Jeff” har gjort ett väldigt bra arbete i klubben och varit skicklig i att utveckla våra ungdomsspelare. Han har en fin kontakt med de yngre spelarna och med honom i herrlaget blir vi än mer sammansvetsade.

– Som tränare är han ambitiös, engagerad och besitter en bred fotbollskunskap efter sina erfarenheter som spelare. Han har dessutom en hunger att vilja utvecklas och förkovra sig än mer i tränaryrket.

Jeffrey Aubynn

– Jag är stolt och glad över att få det här uppdraget. För mig är Malmö FF hemma och jag är tacksam över att få fortsätta min utveckling på hemmaplan.

– I P19 har vi försökt förbereda spelarna vad det handlar om att spela i MFF:s A-lag, både ute på plan, men också mentalt. Även om det viktigaste är att vinna fotbollsmatcher får vi inte glömma bort utvecklingen på längre sikt. Jag ser fram emot att fortsätta det arbetet i A-laget.

– Slutligen vill jag tacka mina kollegor på akademin för ett gott samarbete, speciellt Roland Larsson för de senaste tre åren i P19.

huvudpartners

officiella partners