Ingen kan göra allt men alla kan spela fotboll

Publicerad 28 juli 2020 i MFF i Samhället

Malmö FF arrangerar under veckan sommarfotboll för barn med funktionsvariation. I ett samarbete med ”Fotboll för alla” får barnen lära sig dribbla, passa och skjuta genom glädje och gemenskap.

Under veckan arrangerar MFF tillsammans med ”Fotboll för alla” sommarfotboll för barn med funktionsvariationer. Idrotten skapar glädje och gemenskap, Malmö FF vill att fotbollen ska vara inkluderande och öppen för alla.

Det finns fortfarande ett stort behov av idrottsaktiviteter som är anpassade till barn med särskilda behov. Projektet ”Fotboll för alla” drivs idag med stort engagemang av Staffanstorp United och FC Staffanstorp. Varje vecka träffas flickor och pojkar i alla åldrar, för att träna tillsammans.

Malmö FF vill att alla ska ges möjlighet att spela fotboll. Du kan stötta initiativet genom att köpa vårt armband, ingen kan göra allt – men alla kan göra något.

Armbandet finns snart till försäljning i MFF Shopen och alla intäkter går till att finansiera sommarfotbollens aktiviteter, utrustning och mat. Vid överskott skänker Malmö FF pengarna till Lifewatch.

huvudpartners

officiella partners