Inför returen i Reykjavik

Publicerad 11 juli 2022 i Herr,Nyheter

Med ett 3–2-resultat i ryggen från hemmamötet med Vikingur, är det dags för retur i Reykjavik.

OM MATCHEN

Avspark: Tisdag 12 juli 19:30 (21:30, svensk tid)
Spelplats: Víkingsvöllur Stadium
TV-sändning: Matchen sänds Viaplay.

Du som ska se matchen på plats byter ut din voucher till en matchbiljett i samband med insläppet på arenan från klockan 18:00. Läs supporterinformationen inför matchen, här.

Milos Milojevic om…

…Att vara tillbaka på Víkingsvöllur Stadium:
– Det är emotionellt att vara tillbaka. Jag har spenderat många dagar och nätter här. Det är lite som mitt andra hem, jag har spenderat elva år av mitt liv här på Island så det är förstås speciellt att vara tillbaka. Det var här jag avslutade min karriär som spelare och började min karriär som tränare. Jag har många fina minnen härifrån.

…Vad vi lärde oss från första mötet:
– Vi visste inför matchen att Vikingur var ett lag som aldrig ger upp. Det fick vi verkligen bekräftat i första matchen. Inför returen imorgon behöver vi fokusera på detaljerna. Vikingur kommer göra allt de kan för att straffa oss och vi lärde oss att de tar vara på sina chanser som dyker upp. De hade två skott på mål i den första matchen och gjorde två mål. På så vis lever den här matchen i allra högsta grad.

…Läget i truppen:
Oscar är den enda som inte är redo. På så vis är vi i en bättre situation inför den här matchen i jämförelse med matchen för en vecka sedan. Vi har Isaac tillbaka. Sören är också redo men när det gäller Sören måste vi vara lite mer försiktiga i och med att han har varit skadad. Vi är i ett tufft spelschema med många viktiga matcher nu och vill inte ta några onödiga risker.

…Hur vi ska straffa Vikingur:
Vi ska gå ut och ta tag i matchen direkt. Vi har bra koll på vår motståndare och det är en fördel. Jag har följt laget genom den isländska ligan så jag vet vilken typ av fotboll de spelar på hemmaplan. Jag vet också vilken typ av spelare de har och hur de vill utnyttja deras kvaliteter. Vi har stor rutin från den här typen av matcher och det ska vi visa i morgon.

PRESSKONFERENSEN INFÖR MATCHEN

Se presskonferensen med Milos Milojevic och Felix Beijmo inför returen i Reykjavik.

huvudpartners

officiella partners