Inför hemmamatchen mot IFK Göteborg

Publicerad 24 april 2022 i Herr,Nyheter

Efter 0–0 mot IFK Värnamo väntar stormatch på Eleda Stadion då IFK Göteborg kommer på besök. Här är Milos Milojevic tankar inför måndagens match.

Sergio Peña under fjolårets möte på Eleda Stadion.

OM MATCHEN:

Avspark: Måndag 25 april kl 19:10
Spelplats: Eleda Stadion
TV-sändning: Matchen sänds på discovery+

Milos Milojevic om:

Isaac Kiese Thelins medverkan:
Det är mer än 24 timmar till match och när vi har tre matcher på en vecka, då väntar vi ibland med beslut. Vi har Malik, Ola och Jib så vi kommer inte spela Isaac om han inte är 100 procent redo. Det är normalt att ha lite känning eftersom Isaac spelat många matcher, det är ingenting allvarligt. Vi får se om han spelar.

Läget i truppen:
Det är olyckligt med Martin. Han var tänkt att spela men de sista tre dagarna har han haft hög feber. Han har inte kunnat träna och är inte redo för match imorgon. Peña är tillbaka och tillgänglig.

Ola Toivonen:
Vi vill spela med honom så mycket som möjligt. Efter den skadan han har gått igenom måste vi värdera om han kan spela flera matcher på rad. Det är ingen fråga om hans kvalitet. Han kan även spela falsk nia, det är ett annat alternativ vi har.

Adi Nalics skada:
Jag blev jätteledsen när det hände. Vi tittar på om vi kunde göra någonting bättre, exempelvis hans belastning den senaste tiden men det fanns ingen koppling till det. Det viktigaste nu är att han kommer starkare tillbaka och det måste vi hjälpa honom med.

Motståndaren IFK Göteborg:
De är stabila i sitt 4-4-2. De är kompakta och snabba efter att de förlorat bollen. Vi behöver skapa ett övertag mellan deras linjer och spela mer vertikalt istället för bakåt.

Matchvärd:

huvudpartners

officiella partners