Inför bortamatchen mot Djurgårdens IF

Publicerad 15 maj 2022 i Herr,Nyheter

Här är läget i truppen och det senaste från Milos Milojevic inför måndagens allsvenska bortamatch mot Djurgårdens IF.

Erdal Rakip mot Djurgården när lagen möttes i Svenska cupen i våras.

OM MATCHEN:

Avspark: Måndag 16 maj kl 19:10
Spelplats: Tele2 Arena
TV-sändning: Matchen sänds på discovery+

MILOS MILOJEVIC OM:

Läget i truppen:
Det är bättre än igår. Jag kan inte säga mycket mer än att vi behöver ta en dag i taget. Tidigare har jag gått ut med att någon kan spela och så får vi ett bakslag dagen efter. Nu har vi 36 timmar till match och vi behöver se vem som är redo och inte redo under morgondagen. Det kommer svåra perioder för alla lag, så vi kan inte klaga utan gå ut och försöka vinna mot Djurgården imorgon.

Spelare som är osäkra till matchen:
Oscar, Rieks och Johan stannar hemma. Veljko är sjuk, medans Isaac såg bra ut idag, men vi testar imorgon och får se. Ismael har sett bra ut när han fått spela tidigare och kommer starta imorgon. Lasse har inte mått bra fram tills idag, vi får se hur han mår imorgon.

Matchen mot Djurgården:
Vi vill gå för seger, men det vill vi alltid. Före AIK-matchen accepterade jag inte en poäng, men när vi fick ett självmål emot oss hade jag tyckt att en poäng varit okej. Jag tyckte inte vi förtjänade att förlora mot AIK. Nu vill vi vinna mot Djurgården. Det är lite psykologiskt, vi måste sluta snacka om svåra matcher borta mot Stockholmslag. Är du det bästa laget behöver vi vinna alla matcher, det är så enkelt.

Om attityden så här långt:
Den defensiva attityden har varit 100-120 procent. Jag tycker vi kan göra bättre i anfallsspelet när vi vinner bollen. Att vi går snabbare framåt och inte tänker att vi ska passa fel. Där tror jag vi har lite att jobba på.

Matchvärd:

huvudpartners

officiella partners