Inför årets första träningsmatch

Publicerad 27 januari 2022 i Herr,Nyheter

Det är dags att sparka igång säsongen 2022! Vi tar emot Jammerbugt FC i en träningsmatch på Malmö IP och här beskriver vår nye huvudtränare Milos Milojevic läget inför premiären.

Matchinformation

Avspark: Fredag 28 januari 15:30
Spelplats: Malmö IP
Biljetter: Frivilligt inträde till stöd för MT96. Läs mer här.
TV-sändning: discovery+

Milos Milojevic inför matchen

Om sin första match som MFF-tränare

– Det är spännande! Det är det alltid när det närmar sig match, det är det viktigaste delen av fotbollen. Den mest spännande biten. Det är en träningsmatch men killarna är laddade och har tränat bra.

Om vad han förväntar sig av laget

– Jag förväntar mig kanske inte att se den bästa prestationen nu direkt, men det blir en bra match när det kommer till den fysiska aspekten och att vi kan få se lite av de delarna som vi har jobbat med. Anfallsorganisationen och hur vi ska pressa när vi förlorar bollen. Jag tror att alla har 45 bra minuter i benen.

Om vi redan imorgon får se hur Milos vill spela fotboll

– Det är kanske lite optimistiskt att vi får se det redan imorgon men jag hoppas att vi kan se vilken energi jag vill ha i laget. Men det är lite tidigt för att vi ska se exakt hur jag vill att vi ska spela.

Om hur laget kommer ställa upp imorgon

– Min plan är att spela två olika lag i vardera halvlek. Det blir inget förstalag eller andralag utan det blir två blandade uppställningar som båda är starka. Så tänker jag där, och planen är att spela 4-3-3. Resten får supportrarna se imorgon!

Startelvan i första halvlek är klar. Milos Milojevic bekräftar följande uppställning första 45:

Dahlin
Beijmo, Nielsen, Moisander, Larsson
Christiansen, Rakip, Nalic
Sejdiu, Sarr, Nanasi

huvudpartners

officiella partners