IFK Malmö en munsbit för B-laget!

Publicerad 31 juli 2002

Att Malmö FF:s B-lag håller hög klass har vi konstaterat tidigare. Dagens match mot di gule kan inte ha varit jobbigare än ett normalt träningspass. Siffrorna skrevs till 7-1 och det var i underkant.

Malmö FF B- IFK Malmö B
7-1(3-0)

Målskyttar:
1-0 8 min Markus Rosenberg
2-0 29 min Olof Persson
3-0 42 min Kenneth Gustavsson
4-0 55 min Självmål
5-0 59 min Fredrik Andersson
6-0 68 min Lee Baxter
7-0 80 min Markus Rosenberg
7-1 84 min Blerti Kadrin

Startuppställning:
Lee Baxter –
Robert Kjellin(62), Olof Persson, Jeppe Vestergaard, Billy Berntsson –
Jon Jönsson(46), Kenneth Gustavsson, Peter Sörensen, Bovar Karim(67)-
Markus Rosenberg, Mats Lilienberg(74)

Avbytare:
Fredrik Andersson 46
Johan Guiomar Nilsson 62
Dan Ingvarsson 67
Joze Barbir 74

Kommentar:
Ingen egentlig värdemätare så därför är det meningslöst att göra någon djupare analys. Malmö FF var fullständigt överlägsna och siffrorna var i underkant. Rosenberg och Lilienberg fungerade bra ihop. Fredrik Andersson gjorde ett piggt intryck på kanten. Lee Baxter fick lägga straffen och Kennet Gustavsson satte en mycket snygg frispark. Tre nya poäng och en rejäl förbättring av målskillnaden.

/Patrik Jandelin