Himmelsblått pulveriserade TFF

Publicerad 21 september 2005

Malmö FF:s B-lag följde upp gårdagens ljuvliga seger med att slå TFF:s B-lag med förkrossande 7-0!

Men TFF:arna är ett segt släkte. Det krävdes exempelvis tre gula kort för att få Albam Jusufi utvisad.

3 min
1-0 av Tobias Nilsson, på nick vid en hörna.

13 min
2-0 Rawez Lawan på retur efter ett hårt skott av Glenn Holgersson.

26 min
3-0 av Samuel Barlay. Ett väldigt vackert mål. Ett hårt skott från 25 meter som går ribba in.

40 min
4-0 Glenn Holgersson på straff efter det att Rawez blivi fälld.

56 min
5-0 av Rawez Lawan fint framspelad av Rasmus Bengtsson

61 min
6-0 av Samuel Barlay. En tilltrasslad och grötig situation i straffområdet där Samuel lyckas trycka in bollen.