Publicerad 06 oktober 2022 i Herr,Nyheter

Trots en man mer i en halvlek slutar matchen mot Union Berlin med förlust.

Nyckelhändelser

Minut 1: Avspark inför en fin inramning på Nya Malmö Stadion.

Minut 16: Joseph Ceesay med matchens första farlighet. Vår nummer 15 får yta i högerdelen av straffområdet och klipper till på halvvolley men skottet pareras av Unions målvakt.

Minut 27: Mest bollinnehav för MFF under inledningen men efter en knapp halvtimme sticker tyskarna upp med ett anfall och tvingar Ismael Diawara till en bra reflexräddning på ett avslut inifrån straffområdet.

Minut 45: Rött kort! Anders Christiansen snor bollen på mittplan och blir neddragen av en Union Berlin-spelare som bedöms vara siste man.

Minut 53: Nära ett ledningsmål. AC möter ett inspel från Ceesay och avlossar men målvakten hinner upp med händerna och styr undan avslutet.

Minut 58: Matchen avbryts på grund av oroligheter på bortasektionen. Spelare och ledare lämnar planen. Efter stund senare är matchen igång igen.

Minut 60: Martin Olsson får ett gyllene läge att ge oss ledningen men fri med målvakten får han inte bollen förbi Rønnow i Union-målet. Fortfarande 0–0.

Minut 68: Mål. Union Berlins anfallare Sheraldo Becker springer sig loss på en kontring och kan sätta dit 1–0 i Diawaras högre hörn.

FC Union Berlin: Becker (68′)