Här är nya satsningarna på MFF Play Premium 2022

Publicerad 21 december 2021 i Nyheter

Med träningsmatcherna från vårens träningsläger, nya studioformat, unika inblickar bakom kulisserna och massor av direktsända matcher storsatsar MFF Play Premium för att du ska komma ännu närmare Malmö FF.

När alla vi som älskar Malmö FF nu lägger 2021 bakom oss kan vi blicka tillbaka på en fantastiskt framgångsrik säsong med SM-guld, gruppspel i Champions League och damlagets serieseger.

Under en allsvensk säsong som började med tomma läktare och slutade i ett fullsatt segerinferno på Eleda Stadion har Malmö FF fortsatt att utveckla MFF Play Premium med ambitionen att komma föreningen in på livet, inte minst de dagar då vi inte samlas för match.

Under året har vi tagit nya steg genom att bland annat sända hemmamatcher i kvalet till Champions League, studioprogram inför och efter alla våra gruppspelsmatcher och unika matchdagsintervjuer.

Inför 2022 kommer MFF Play Premium att utvecklas ytterligare och bland mycket annat erbjuda:

● Direktsända träningsmatcher, intervjuer och bakom kulisserna-material från herrlagets försäsongsläger i Marbella.

● Studioprogramet ”Fråga MFF” – där du ställer frågorna och spelare, tränare och ledare ger dig svaren.

● Direktsända matcher med dam-, U21- och ungdomslag.

● Dokumentärskildringar av Malmö FF ur en rad olika perspektiv.

● Nytt intervjuprogram där du får lära känna spelarna i Malmö FF på ett helt nytt sätt – i deras favoritmiljö utanför Eleda Stadion.

Och mycket mer.

Är du årskortsinnehavare som haft MFF Play Premium fritt? Glöm inte att gratisperioden tar slut vid årsskiftet. Så här avslutar du ditt abonnemang.

huvudpartners

officiella partners