Guillermo Molins förlänger kontraktet

Publicerad 16 januari 2008

Guillermo Molins, som under 2007 på allvar började blanda sig i diskussionen om en A-lagsplats, har förlängt sitt kontrakt med Malmö FF så att det gäller till och med 2011.

I dagarna blev det också klart att Marko Mitrovic lämnar Malmö FF för spel i Chelseas ungdomsakademi.

Guillermo Molins, som under 2007 på allvar började blanda sig i diskussionen om en A-lagsplats, har förlängt sitt kontrakt med Malmö FF så att det gäller till och med 2011. Samtidigt byter han nummer och kommer i fortsättningen spela i tröja nummer 14.

Roland Nilsson
– ”Gische” är en ung lovande spelare. Vi är glada att han vill fortsätta utvecklas i Malmö FF.

Guillermo Molins
– Jag är mycket glad över detta och jag känner att klubben tror på mig och det är en viktig trygghet att ha som ung spelare. Mitt mål är att bli bättre på allt och blir jag det så ökar mina chanser att ta en A-lagsplats i Malmö FF. Jag har inte bråttom utan jobbar målmedvetet. Den största pressen kommer från mig själv.

Marko Mitrovic lämnar Malmö FF
Den talangfulle anfallaren Marko Mitrovic, som var med och vann SM-guld för 16-åringar med Malmö FF i höstas, lämnar klubben för spel i Chelseas ungdomsakademi. Klubbarna är överens om villkoren för övergången som äger rum med verkan från och med den 1 juli. Vi önskar Marko lycka till.