Gå tillsammans med MFF-familjen till cupfinalen

Publicerad 03 maj 2016 i Nyheter

Under hösten genomförde MFF-familjen mäktiga och stora marscher i bland annat Paris och Madrid där den malmöitiska skönsången studsade mellan byggnaderna samtidigt som tusentals MFF-supportrar rörde sig mot Parc de Princes och Santiago Bernabeu. På torsdag är det dags igen då MFF-familjen utlyst samling på Möllevångstorget klockan 14.00 för att sedan gemensamt vandra mot Swedbank Stadion och cupfinalen.

MFF-familjen bjuder in alla MFF-supportrar att delta i marschen och de skriver bland annat på sina Facebook-sida:

”Vi närmar oss vår första cupfinal på 20 år och det är vår skyldighet att som supportrar göra allt vi kan för att ta hem vår nästa titel. Som en del av stödet inför torsdagens final arrangerar MFF-Familjen en himmelsblå guldmarsch som tar oss till Stadion för att väl där skriva nästa kapitel i Malmö FF:s resultatrika historia. Det är nu dags för oss supportrar att mobilisera styrkorna och vi uppmanar dig att ta med dina vänner och sluta upp i vandringen mot årets cupguld.

I samband med torsdagens marsch gäller följande:

– 14:00 samlas vi vid statyn på Möllevångstorget. 14:15 startar vår marsch mot Stadion. Marschvägen går längs Bergsgatan, via Carl Gustafs väg till Pildammsparken och Baltiska vägen som tar oss hela vägen till Stadionområdet.

– Håll er bakom frontbanderollen och ta inga genvägar när vi närmar oss Stadion. Det är ingen tävling i vem som kommer fram först, vi ska gå tillsammans som en familj i ett lugnt tempo. Det kommer finnas ett antal marschvärdar med armbindlar som ser till att allt går rätt till. Lyssna noga på dessa personer och följ deras instruktioner.

– Det råder totalt förbud mot bangers och alla typer av knallskott i marschen.

Väl inne på Stadion gäller följande:

– Totalförbud mot inkastade föremål på plan.

– Vid eventuell vinst hålla sig kvar på läktaren och ej storma planen. Detta då vi är mitt i den Allsvenska säsongen med flera viktiga hemmamatcher framför oss där gräsmattan spelar en viktig roll. Respektera detta.

Vi uppmanar samtliga MFF:are att ta till sig punkterna ovan samt att, efter bästa förmåga, göra vad man kan för se till så att alla efterlever dessa.

På läktaren gäller full stöttning från uppvärmningen. Hela stadion ska sluta upp bakom laget och sjunga hem cuptiteln!

FÖR MALMÖ FF – MOT GULDET!”

Gå med i MFF-familjens Facebook-arrangemang och bjud in dina vänner.

huvudpartners

officiella partners