Fyra ungdomsspelare får A-kontrakt

Publicerad 22 december 2021 i Herr,Nyheter

Hugo Bolin, Samuel Burakovsky, August Karlin och Melker Widell skriver A-kontrakt med Malmö FF.

HUGO BOLIN – mittfältare

”En lättnad och det känns otroligt roligt att klubben tror på mig. Jag har alltid trivts väldigt bra i Malmö FF och nu ser jag fram emot att utvecklas ytterligare. Det känns stort att få vara en del av A-laget i Sveriges största förening.”

Kontrakt till och med 2024.

andreas georgson, sportchef

– En spelskicklig och löpstark innermittfältare som även kan användas på en kant. Bra beslutsfattande och funktionell teknik gör att han kan anpassa sitt spel och hota motståndarnas mål både vid egna genombrott och genom att kombinera med lagkamrater.

melker widell – anfallare

Det känns jättebra och är ett kvitto på att jag har kommit dit jag ska. Jag känner en stolthet över att få tillhöra MFF:s A-lag och klubben har alltid varit nära mitt hjärta. Nu ser jag fram emot att ta nästa steg och det här blir en bra möjlighet att få spela A-lagsfotboll 2022.”

Kontrakt till och med 2023.

andreas georgson

– Melker har tagit en ledarroll i säsongens U19 och drivit laget och sin egen utveckling på ett fint sätt från sin position som ytterforward eller innermittfältare. Han är skicklig och svårfångad med boll samtidigt som han alltid jobbar hårt både i anfall och försvar.

samuel burakovsky – anfallare

”Detta är något jag har strävat efter och sett fram emot länge. Klubben betyder allt för mig. Jag har varit här i nio år och har tryggheten här i Malmö med familjen och vännerna.”

Kontrakt till och med 2023.

ANDREAS GEORGSON

– En hårt jobbande forward som är snabb och duktig på att hota motståndarna med vältajmade löpningar in bakom deras backlinje. Han har även en spetsegenskap i att utmana och slå ut motståndarna i 1 mot 1 dueller offensivt.

AUGUST KARLIN – MITTFÄLTARE

”Det känns stort att få tillhöra Malmö FF även i fortsättningen. Jag kom hit när jag var 12 år och har alltid supportat klubben. Hösten har varit utvecklande och nu är mitt mål att fortsätta ta för mig och ta mig in i A-laget.”

Kontrakt till och med 2024.

ANDREAS GEORGSON

– Väldigt trygg med bollen och bra på att styra tempot från sin mittfältsposition. Han har även en förmåga att glida ur dueller och genom motståndarnas försvarslinjer med bollen under kontroll.

huvudpartners

officiella partners