Fyra spelare skriver A-kontrakt

Publicerad 08 december 2020 i Herr,Nyheter,Ungdom

Mubaarak Nuh, David Edvardsson, Melker Ellborg och Noah Eile har skrivit på A-lagskontrakt med föreningen till och med 2022. Alla spelarna flyttas upp från P19-laget.

Melker Ellborg, Mubaarak Nuh, David Edvardsson & Noah Eile.

Mubaarak Nuh – mittfältare

Det är enormt kul. Att få ett A-kontrakt har hela tiden varit drömmen sedan jag kom till Malmö för två och ett halvt år sedan. Så nu är målet att bara kriga på och försöka ta en startplats.

Daniel Andersson, sportchef

– Mubaarak är en väldigt spännande spelare som har sina spetsegenskaper i offensiven. Han är teknisk, duktig en mot en och har också mognat mycket de senaste åren. Vi hoppas att han genom kontinuerlig träning med A-truppen blir redo för att ta en plats i laget.

David Edvardsson – mittfältare

Det känns riktigt kul. Jag kom hit som 16-åring och har jobbat för det här ända sedan dess. Jag ser mig själv som en kombinationsspelare som har bra passningsspel och kan vinna tillbaka bollen.

Daniel Andersson

– David är en tvåvägsspelare som både är en hårt jobbande lagspelare samtidigt som han har en fin passningsfot. Det är en välutbildad spelare som behöver det här sista steget för att bli redo för seniorfotboll, och vi hoppas naturligtvis att det blir här i MFF.

Melker Ellborg – Målvakt

Det känns fantastiskt roligt att skriva på för en så här stor klubb. Att få träna med de här spelarna varje dag och fortsätta utvecklas med hjälp av ledarstaben känns inspirerande.

Daniel Andersson

– Melker är en väldigt ambitiös målvakt med bra storlek och han har redan varit uppe i A-truppen och gjort bra ifrån sig. Han har en fin säsong bakom sig i P19 och kan förhoppningsvis bli ytterligare en målvakt som kan gå från våra ungdomslag till spel i A-laget.

Noah Eile – försvarare

Jag har spelat i klubben sedan jag var tolv år och hela tiden haft MFF som favoritlag, så det känns otroligt stort att skriva på ett A-kontrakt. Jag skulle säga att jag är en snabb mittback som är bra med bollen, men jag kan också försvara bra och rikta in mig på det defensiva spelet när det behövs.”

Daniel Andersson

– Noah är en modern mittback som är duktig både i försvarsspelet och spelet med fötterna. Han har haft lite otur med sjukdomar och skador under året, men det är en talangfull spelare som vi hoppas kan ta stora kliv hos oss.

huvudpartners

officiella partners